Pevačica Kamila Kabeljo u poslednjih godinu dana najčešće je tema ne tako pozitivnih kritika. Naime, u vreme karantina ona se u potpunosti zapustila, a u jasvvnosti smo mogli da je vidimo uglavnom u samo ležernim izdanjima ili pidžamama.

Takođe, neretko je izgledala kao da se već neko vreme nije očešljala pa su se mnogi pitali šta se događa s mladom kubanskom pevačicom koja je nekad mamila uzdahe. Mnogi su primetili da je 24-ogodišnja pevačica nabacila je koji kilogram viška, pa se u poslednje vreme počelo šuškati i kako čeka prvo dete s kolegom Šonom Mendezom s kojim je u vezi od 2019. godine.

kamila kabeljo
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par nije komentarisao glasine, a prošlog vikenda uživali su na plažama Majamija na kojima je Kamila pokazala "nesavršenosti" poput viška na stomaku i celulita, dok se njen dragi, čini se, pazio tokom karantina.

Podsetimo, iako su godinama bili samo prijatelji i saradnici, par je te 2019. godine snimio hit "Senorita" koji je pokorio muzičke liste, a njihovo prijateljstvo tada se pretvorilo u nešto više. U početku su to skrivali, ali ipak, nisu izdržali predugo.

kamila kabeljo
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Više fotografija Kamile Kabelo pogledajte u galeriji:

printscreen/youtube Kamila Kabeljo