Slavni muzičar Lajonel Riči (71) već nekoliko godina je u ljubavi sa mladom Lisom Parigi (31), a kada je javnost saznala za njihovu vezu o tome je brujala cela Amerika.

Mediji su išli toliko daleko da se spekulisamo da je par zajedno još od 2014. godine, kada je ona imala samo 23 godine.

Ipak, reklo bi se da razlika u godinama za njih ne predstavlja problem, jer su se sinoć pojavili zajedno u Nešvilu na dodeli nagrada Country Music i delovali veoma srećno.

I dok je legendarni pevač izgledao odlično i vrlo šik obučen od glave do pete u crno, njegova izabranica je mamila poglede u glamuroznoj, žutoj haljini koja joj je otkrila ramena. Lisa nije preterivala sa detaljima, a celu kombinaciju je začinila samo zanimljivom okruglom torbicom sa cirkonima.

lajonel rici sa devojkom
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Inače, par se retko pojavljuje u javnosti, iako su zajedno još od 2014. godine, a mnogi su zatečeni činjenicom da je razlika između njih čak četiri decenije, te da je ova lepotica znatno mlađa od ćerke legendarnog pevača Nikol koja ima 41 godinu.

lajonel rici sa devojkom
Profimedia 

Ipak, tu je i puno komentara o tome kako se čuveni 72-godišnjak dobro drži, te da izgleda prilično mladoliko i da Lisa zapravo ide uz njega.

"Pa, uprkos razlici u godinama izgledaju skladno", "Nikad ne bih pogodio da je razlika ovolika", "On izgleda dosta mlađe","Razlika u godinama se ne vidi", neki su od komentara na društvenim mrežama.

lajonel rici sa devojkom
Profimedia 

Sa druge strane bilo je i onih koji su komentarisali kako se Lisa nije ni rodila kada je Riči nizao neke od najvećih hitova.

"Iako se on dobro drži za svoje godine i dalje je grozna činjenica da je 40 godina stariji", "Može deda da joj bude i to svi znamo, iako se razlika toliko ne vidi", "On se totalno promenio od silnih plastičnih operacija u želji da izgleda mlađe", glasili su komentari ljudi koji nisu oduševljeni izborom slavnog pevača.

Instagram Lajonel Riči

Lepa 31-godišnjakinja,poreklom je iz Švajcarske, ali već dugo živi i radi u Los Anđelesu.

Bavila se manekenstvom, radila je i u jednoj korporaciji, ali sada se okrenula preduzetništvu, kada je osnovala brend "The Estate Collection" koji nudi ukrasne sveće i mirisna ulja, a vodi i svoj lajfstajl blog "Dream Design Discover".