Slavni glumac Vensan Kasel (55) i njegova zgodna supruga Tina Kunaki (24) rešili su da odu na odmor i novogodišnje praznike provedu na plažama Brazila.

Iako nije prvi put da ih paparaci uslikaju na plaži, ovaj put bi se reklo da su neke stvari ipak drugačije. Na licu poznatog glumca godine se sada i te kako vide.

Nekad tamna kosa, sad je potpuno osedela, a pored bele kose, glumac je pustio i sasvim belu bradu.

Nekada zategnuto telo Kasela sad je samo mršavo, a namrgođen pogled upućen mlađim muškarcima koji merkaju njegovu ženu, svedok je da je i sam glumac svestan razlike u godinama.

Vensan Kasel stariji je 31. godinu od svoje žene.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je on mrko gledao prolaznike, mlada Tina je zadovoljno šetala plažom u dvodelnom kupaćem kostimu koji je otkrivao njeno savršeno telo.

Tina Kunaki mamila je poglede prolaznika.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tina je pet godina u ljubavi sa francuskim šarmerom, a 2019. godine dobili su ćerku Amazoniju. Slavni par je zajedno od 2016. godine, a par se upoznao na Ibici i to u trenutku kada je ona imala samo 19 godina.

Od samog starta njihova veza izazivala je puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 55-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči, nezvanično najlepše glumice sveta.

Zanimljivo je da je i Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. Tamnoputa 24-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia, DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tina Kunaki u braku je s Vensanom Kaselom

Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

S obzirom na to da su i dalje zajedno, izgleda da su ipak oni ti koji su na kraju hejterima zadali "šah-mat" i demantovali prognoze da je manekenka samo još jedna avantura poznatog glumca.

Tina Kunaki i Venasan Kasel godinama su u srećnom braku.
Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!