Francuski glumac Vensan Kasel nekada je bio u braku sa jednom od najlepših žena svih vremena, Monikom Beluči.

Međutim, nakon 14 godina zajedničkog života stavili su tačku na svoj brak, a glumac je sreću našao kraj 31 godinu mlađe Tine Kunaki.

Zajedno su od 2016. godine, a 2019. dobili su i ćerkicu Amazoni. Par se skrasio u Rio De Žaneiru, gde se najčešće mogu videti na sunčanim plažama, odakle dele selfije. 

Lepa manekenka ostavlja bez daha svojim izgledom, a to je još jednom ptovrdila kada se pojavila na Nedelji mode u Parizu. 

tina kunaki na nedelji mode
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada je prošetala u zavodljivoj kožnoj haljini bez bretela i dubokog izreza sa strane, mnogi su komentarisali da je Vensan pravi srećnik. Tina je nasmejano pozirala fotografima, ističući svoj stas u prvi plan, a iako je veoma uspešna u svom poslu, javnosti je veoma interesantna najviše zbog veze sa vremešnim glumcem.

Mnogi su im svojevremeno predviđali i brz kraj veze zbog razlike u godinama, međutim čini se da su i Tina i Vensan zaljubljeniji nego ikad.

Inače, Tini je to prvi brak, a par često na mrežama deli izjave ljubavi, pa je manekenka nedavno za njihovu godišnjicu napisala:

"U tvom zagrljaju, mom omiljenom mestu. volim te zauvek".

Njihovu ljubav za sada ništa ne može da poremeti, a još fotografija lepe manekenke, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia, DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tina Kunaki u braku je s Vensanom Kaselom