Nekadašnji glumački par, Monika Beluči i Vensan Kasel, u braku su dobili dve ćerke - stariju Devu koja se već uspešno bavi manekenstvom i mlađu Leoni koja danas ima 13 godina.

Od juče mediji bruje o starijoj ćerki Monike Beluči - Devi Kasel koja pleni lepotom gde god se pojavi, a pažnju je ukrala i na Nedelji mode u Parizu gde je bila jedna od najbolje obučenih zvanica Dior revije.

deva kasel na dior reviji
LAURENT LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia 

Deva se pojavila u elegantnom teget korsetu i iste boje širokim pantalonama, dok je u ruci ponela i blejzer u istoj boji. Monohormatsko i jednostavno izdanje dodatno je istaklo njenu mladalačku lepotu.

Svima je već sada dobro jasno da je Devi nasledila zanosnu lepotu svoje majke, Monike Beluči iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana glumica, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom.

deva kasel u parizu
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Deva je od 2019. godine postala i te kako popularna i izašla iz majčine i očeve senke. Najpre je bila deo Nedelje mode u Milanu, pa potpisala, a zatim postala novo lice modne kuće "Dolce&Gabanna", baš kao i majka, koja je godinama bila njihova zvezda. Nedavno je takođe pozirala za naslovnicu francuskog izdanja "Elle" magazina, a naslovnicu italijanskog "Vogue"-a delila je sa majkom.