Monika Beluči svakako je jedna od najlepših glumica koja vojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Iako je u petoj deceniji života, ona i dalje intrigira javnost, a tema medija često je bio i njen ljubavni život.

1990. godine Monika se udala za fotografa Klaudija Basa, ali su se razveli nakon četiri godine. 1996. odigrala je zapaženu ulogu u francuskom filmu Apartman, gde je upoznala Vinsenta Kasela za kog se kasnije i udala.

U braku su dobili dve ćerke - Devu i Leonu, a ono što je bilo mnogima interesantno je to da je par živeo u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

vinsent kasel i monika beluci
Shutterstock 

Razvodom od Vinsenta nakon 13 godina braka, shvatila je da ne zna šta da radi sada sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti.

Kasel je nakon kraha braka s Monikom započeo romansu sa manekenkom Tinom Kunkai, kasnije su se i venčali i dobili sina, a razlika od 31 godinu nije predstavljala nikakav problem. Za razliku od svog bivšeg supruga, Monika je dugo krila svoj ljubavni život.

Ipak, pre dve godine, tačnije 2019. Monika se u javnosti konačno pojavila sa svojim partnerom i potvrdila da je slaba na Francuze.

Naime, italijanska glumica već četiri godine uživa u romansi sa francuskim umetnikom kojeg je vešto skrivala od javnosti, sve do revije “Šanela” na Nedelji mode u Parizu 2019. godine kada je ruku pod ruku prošetala sa 18 godina mlađim dečkom Nikolasom Lefebvreom.

monika beluci sa deckom nikolasom lefebverom
Love / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, ovo je bio i prvi put od 2013. godine kada se razvela od Vinsenta Kasela, a da se u javnosti pojavila s novim dečkom.

“Postoji muškarac u mom životu”, rekla je u januaru 2017. godine, ostajući misteriozna.

Lefebvre je studirao istoriju umetnistu, a godinama je radio u raličitim galerijama i kao aukcionar, da bi na kraju otvorio svoju u blizini Ajfelovog tornja u Parizu. On ima i šestogodišnju ćerkicu iz prethodne veze.

Youtube Monika Beluči nekad i sad