Deva Kasel ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, bila je jedna od glavnih zvezda spektakularne revije modne kuće Dolce & Gabbana koja se održala u Veneciji.

Lijepa 16-godišnjakinja nova je muza italijanskog modnog dvojca i zaštitno lice njihovog brenda pa je očekivano učestvovala u predstavljanju novih haute couture kreacija.

Deva je u Veneciju je doputovala u društvu dečka Luke Salandre i mame Monke koja svoju mezimicu prati na sva snimanja i modne događaje. Uoči revije Monika je snimljena u vrlo jednostavnoj kombinaciju u kakvoj je često viđamo, a mlada manekenka je blistala uoči, ali i za vreme same revije.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Deva Kasel je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.

Iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana Monika, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom, sada se sličnost između majke i ćerke daleko više primećuje.

Mama i ćerka su nedavno opčinile Evropu zajedničkom naslovnicom italijanskog izdanja časopisa "Vogue".

Zanimljivo je da je njihov položaj bio pažljivo osmišljen: Monika je postavljena tako da se implicira da dolazi vreme za nove generacije, a pravi primer novih lepotica koje su aktuelne u svetu mode jeste Deva Kasel.

Deva je od 2019. godine postala i te kako popularna i izašla iz majčine i očeve senke. Najpre je bila deo Nedelje mode u Milanu, pa potpisala, a zatim postala novo lice modne kuće "Dolče&Gabana", baš kao i majka, koja je godinama bila njihova zvezda. Nedavno je takođe pozirala za naslovnicu francuskog izdanja "Elle" magazina.

deva kasel na setu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia