Supružnici Vensan Kasel i Tina Kunaki javnosti su zanimljivi zbog njihove velike razlike u godinama zbog koje su im zli jezici predviđali brzi kraj.

Holivudski glumac od francuske manekenke je stariji čak 31 godinu, ali oni i nakon pet zajedničkih godina izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Vezu su potvrdili 2016. godine, a venčali su se u avgustu 2018. i sada su proslavili treću godišnjicu braka.

"U tvom zagrljaju, mom omiljenom mestu. Volim te zauvek", napisala je Tina na svon Instagramu gde je Vensanu čestitala godišnjicu uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

Instagram Vensan Kasel i Tina Kunaki

Njoj je to prvi brak, a Vensan je u Tini pronašao utehu nakon razvoda s jednom od najlepših žena na svetu Monikom Beluči. S italijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dve ćere, Devu i Leoni.

U aprilu 2019. godine je s Tinom dobio i ćerku Amazoni. Par se skrasio u Rio De Žaneiru, a dane uglavnom provode na plaži odakle svakodnevno dele selfije.  

Podsetimo, Vensan je Tinu upoznao na Ibici za vreme praznika. Manekenka je jednom prilikom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac.

- Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu - objasnila je Tina.

tina kukani i vensan kasel proslavili trecu godisnjicu braka
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

Manekenka obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. Naprotiv. Često joj ispod objava ostavlja komentare poput: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

S obzirom koliko se vole, izgleda da su ipak oni ti koji su na kraju hejterima zadali "šah-mat" i demantovali prognoze da je manekenka samo još jedna avantura poznatog glumca.

Više fotografija zgodne Tine Kunaki pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Tina Kunaki