Poznati glumac Vensan Kasel (54) nedavno je obeležio treću godišnjicu braka sa 31 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki (24). Poznati par je često ttema medija upravo zbog velike razlike u godinama, iako oni ni malo ne mare za komentare. 

Nema sumnje da im brak i te kako prija, kao i i da im ne nedostaje strasti ako je suditi po paparaco fotkama, kao i slikama koje je Tina objavila na Instagramu, a na kojima se vidi koliko su nežni i privraženi jedno drugom i ne libe se da svoju ljubav pokažu svima.

Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine. Par se upoznao na Ibici, a spojila ih je zajednička strast.

vansan i tina
Shutterstock 

"Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", otkrila je svojevremno Tina. Ona je tada istakla da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

"Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u bioskop. Kad sam bila dete, moja interesovanja su bila ograničena na školu i fudbal", objasnila je manekenka.

tina kunaki i vansan kasel
Instagram 

Nakon što su obelodanili romansu, Vensan i Tinina nisu prestajali da izazivaju interesovanje, pre svega jer je javnost bila znatiželjna ko je žena koju glumac ljubi nakon razvoda od Monike Beluči, nezvanično najlepše glumice sveta. Možda je delovalo kao nemoguća misija pronaći lepšu od čuvene Italijanke, međutim sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom.

Intersantno je to da je Tina poput Monike Italijanka, ali vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo, a kada je reč o lepoti, nema sumnje da parira čuvenoj filmskoj divi. Tina je vrlo atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

tina kunaki
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slavni par živi zajedno u Rio de Žanejru, a 2019. dobili su ćerkicu Amazonija. Jednom prilikom Kasel je napisao da je njegova supruga "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Tina je sinoć viđenana Pariskoj nedelji mode. Manekenka je prisustovala reviji Thijeri Muglera, a za ovu priliku svoju prepoznazljivu kovrdžavu kosu zamenila ispeglanom kosom koju je vezala u nisku punđu.

tina kunaki
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Za ovu priliku odabrala je haljinu-sako gore pomenutog brenda u crnoj boji, a predeo struka bio je ukrašen providnim detaljima što je dalo poseban efekat ovoj kreaciji.

Stajling je upotpunila sandalama sa tankim kaiščićima sa visokom potpeticom, a mogli su se čuti komentari da lepoj Tini niko nije parirao sinoć na reviji. Da li je tako provenite sami nmakon što pogledate njena izdanja u galeriji u nastavku teksta:

Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia, DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tina Kunaki u braku je s Vensanom Kaselom