Monika Beluči u petoj deceniji života i dalje intrigira javnost, od tinejdžerskih dana kada se pojavila kao manekenka pa sve do poslednjih nekoliko godina kada je u četrdeset šestoj godini postala majka.

Nedavno se pojavila fotografija u javnosti sa njenim novim mlađim partnerom, što je dodatno zaintrigiralo javnost za njen ljubavni život. 

I nakon nekoliko ljubavnih brodoloma, ljubavni život Monike Beluči nije umro.

Kada je u januaru 2017. rekla da ipak postoji muškarac u njenom životu, ostajući misteriozna, privukla je dodatnu pažnju medija i natera ih da saznaju ime i lik čuvenog čoveka koji je uspeo da osvoji srce Monike Beluči.

monika beluci sa deckom nikolasom
VEEREN / Bestimage / Profimedia 

Italijanska glumica već četiri godine uživa u romansi sa francuskim umetnikom kojeg je vešto skrivala od javnosti, sve do revije “Šanela” na Nedelji mode u Parizu 2019. godine kada je ruku pod ruku prošetala sa 18 godina mlađim dečkom Nikolasom Lefebvreom.

Inače, ovo je bio i prvi put od 2013. godine kada se razvela od Vinsenta Kasela, a da se u javnosti pojavila s novim dečkom.

monika beluci sa deckom nikolasom
Rochon-Vollet Stephane/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ljubavni život Monike Beluči oduvek je bio usko vezan za ljude iz posla, pa je tako nakon što je odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu, udala za fotografa Klaudija Basa 1990. godine. Taj brak nije dugo trajao pa su se razveli nakon četiri godine.

Dve godine nakon razvoda 1994. odlučila se na novu ozbiljnu vezu, verila se s glumcem Nikolom Faronom koji joj je bio najveća podrška u to vreme. Bila je verena za Nikola šest godina. Njena slava na filmskom platnu usledila je nakon ostvarenja Apartman u kome je za ulogu Lise nominovana za nagradu Cezar u kategoriji - najobećavajuća glumica.

Tako je i na snimanju filma Apartman, upoznala Vinsenta Kasela, sa kojim je glumila, a nakon nekoliko godina su se venčali. Dok su bili u braku, Vinsent i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

monika beluci i vinsent kasel
Shutterstock 

Razvodom od Vinsenta nakon trinaest godina braka, shvatila je da ne zna šta da radi sada sama, ali isto tako naglasila je kako ljubav ne poznaje razvod te kako će se oni možda nekad i sresti i pomiriti. Iz braka su dobili ćerku Devu koja danas ima 16 godina i već preti da postane velika svetska zvezda.

cerke monike beluci
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, Deva ima i mlađu sestru Leoni (13), koju su Monika i Vensan dobili u 11. godini braka, a razveli su se kad je bila tek trogodišnjakinja.

Mnogi muškarci bili su ljubomorni na čuvenog glumca Vinsent Kasela kada je zaveo, pa onda i oženio jednu od najlepših žena sveta, Moniku Beluči. Vensan je nakon ljubavnog brodoloma još jednom pokazao da i dalje ima sjajan ukus kada su žene u pitanju, što je potvrdila veza sa lepom francuskom manekenkom Tinom Kunaki, koja je od njega mlađa 31 godinu.

tina kunaki i vinsent kasel
Instagram 

Par je nedavno je obeležio treću godišnjicu, a poznati par je često ttema medija upravo zbog velike razlike u godinama.

Možda je delovalo kao nemoguća misija pronaći lepšu od čuvene Italijanke, međutim sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom.