Otkako je Vensan Kasel uplovio u vezu sa manekenkom Tinom Kunaki mnogi su na mrežama prognozirali brzi krah njihovog odnosa, najviše zbog razlike u godinama. Ipak, izgleda je njihovoj ljubavi došao kraj. Slavni glumac izbrisao je sve fotografije sa 31 godinu mlađom suprugom, zbog čega strani mediji ne prestaju da bruje da je razvod na pomolu.

Tina je uspela da zavede bivšeg muža najlepše žene na svetu Monike Beluči, a njena pojava izaziva oduševljenje mnogih.

Tina je sedam godina bila u ljubavi sa francuskim šarmerom Vensanom Kaselom, a 2019. godine dobili su ćerku Amazoniju. Slavni par je zajedno od  2016. godine, a par se upoznao na Ibici i to u trenutku kada je ona imala samo 19 godina.

Tina Kunaki osvojila je glumca na prvi pogled.
Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia 

"Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", otkrila je svojevremno ova lepotica, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

Za Tinu kažu da je lepša od Monike Beluči, bivše supruge Vensana Kasela.
Instagram 

Od samog starta njihova veza izazivala je puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 55-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči, nezvanično najlepše glumice sveta.

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Uprkos tome što je delovalo kao nemoguć zadatak pronaći ženu koja će šarmom nadmašiti Belučijevu, sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom. Egzotična lepota ove mlade dame je zaista posebna.

Zanimljivo je da je i Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. Tamnoputa 24-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Tina Kunaki svojom pojavom mami poglede gde god se pojavi.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

Manekenka obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. Naprotiv. Često joj ispod objava ostavlja komentare poput: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

S obzirom na to koliko se vole, izgleda da su ipak oni ti koji su na kraju hejterima zadali "šah-mat" i demantovali prognoze da je manekenka samo još jedna avantura poznatog glumca.

Par se ne libi da pred ljudima razmenjuje nežnosti u javnosti.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!