Jedna od najlepših žena sveta, neponovljiva Monika Beluči trenutno se nalazi u Veneciji gde nastupa u pozorištu "Goldoni".

Predah od posla potražila je u razgledanju grada, a društvo joj je pravio niko drugi do režiser Tom Vulf sa kojim su je paparaci i uslikali.

Lepa glumica izgledala je neodoljivo i plenila elegancijom i gracioznošću, a mnogima nije promakao ni njen osmeh koji joj nije silazio sa lica.

Naravno, mnogi su posumnjali da između nje i Vulfa postoji nešto više od pukog poslovnog odnosa. Režiser je sve vreme bio izuzetno brižan prema Moniki, a ponašao se veoma džentlmenski, a činilo se da joj sva ta pažnja i te kako prija.

monika beluci i tom volf
Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, ona u predstavi koju Vulf režira igra legendarnu Mariju Kalas, a svi su ubeđeni da je uloga pala u prave ruke.

Ipak, iako su na mrežama mnogi nagađali da li su se između Vulfa i Belučijeve rodile emocije, istina je da su njih dvoje prijatelji duži period, a režiser se samo trudio da joj boravak u Veneciji učini što prijatnijim.

Istina je da italijanska glumica već četiri godine uživa u romansi sa francuskim umetnikom kojeg je vešto skrivala od javnosti, sve do revije “Šanela” na Nedelji mode u Parizu 2019. godine kada je ruku pod ruku prošetala sa 18 godina mlađim dečkom Nikolasom Lefebvreom.

monika beluci i nikolas lefebre
VEEREN / Bestimage / Profimedia 

Inače, ovo je bio i prvi put od 2013. godine kada se razvela od Vinsenta Kasela, a da se u javnosti pojavila s novim dečkom. 

monika s bivsim muzem
Youtube 

Kasel ju je ostavio zbog 30 godina mlađe manekenke Tine Kunaki, što je ona isprva teško podnela, ali sada se čini se da je sve ljubavne brodolome konačno ostavila daleko iza sebe.

kasel i tina kunak
Shutterstock