Čuveni dizajner Roberto Kavali ne štedi kada su hirovi i želje njegove ljubavnice Sandre Nilson u pitanju. Iako je među njima velika razlika u godinama, Roberto i Sandra stalno ističu da su veliki oslonac jedno drugom i da uživaju u ljubavi.

Osim toga, kada je ovaj par "uhvaćen" na plaži, mnogi su napravili haos zbog fotografija Roberta i Sandre u kupaćim kostimima.

Ipak, kada je karijera Sandre Nilson počela da bledi, baš tada je ljubav sa Robertom Kavalijem počela da blista. Rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, Sanda je rano počela da radi u modnoj industriji.

roberto kavali
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Kada je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Da sada uživa u luksuzu dokazuje činjenica da je modni dizajner, koji je nedavno proslavio 81. rođendan, odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

roberto kavali
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

roberto kavali
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010. godine, a zajedno su navodno od 2014. Sa njom je Kavali, kako kaže, našao svoj mir, ona je njegova muza, prava ljubav i ne mare za razliku u godinama.

Inače, Kavali se nedavno vakcinisao protiv kovida 19, a Sandri je napisao: "Štitiš me od svakog virusa".