Naslednice milijardera definitivno ne treba da brinu kada je reč o budućnosti i finansijama. Neke od njih dospele su u javnost zbog krađa koje su doživele, druge zahvaljujući burnom životu i ludim žurkama, a za neke od njih kažu da su "razmažena derišta".

Ipak, svim naslednicama zajedničke su dve stvari: novac i lepota.

Ovo su najpoznatije naslednice milijardera...

Petra i Tamara Eklston

Petra i Tamara Eklston su ćerke Bernija Eklstona, glavnog izvršnog direktora Formule 1, koji je "težak" oko 3,1 milijardu dolara. Nedavno je napunio 91 godinu, ima četvoro dece, ali najveću pažnju privlače Petra i Tamara.

tamara i petra eklston
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Rođene su 1984. i 1988. godine. Tamara je rijaliti zvezda i bivša manekenka, a Petra je manekenka koja se oprobala i kao dizajnerka. Pre nego što su stupile u brak sa svojim izabranicima, Petra i Tamara bile su poznate po izlascima, žurkama i noćnim provodima.

Oism toga, pljačka vile Tamare Eklston zabeležena je kao najveća pljačka kuće u Velikoj Britaniji.

Erin Loder

Erin Loder je unuka Este i Džozefa Lodera, rođena 1970. godine. Danas je jedna od najvažnijih osoba u kompaniji "Este Loder" i njeno bogatstvo procenjuje se na nekoliko milijardi dolara.

Proizvodi iz kompanije, koji uključuju parfeme, kozmetičke proizvode i nameštaj, nose njeno ime. Erin se udala za Erika Zinterhofera, poznatog njujorškog bankara.

Ivanka i Tifani Tramp

Za ćerke Donalda Trampa mnogi kažu da su prelepe. Ivanka Tramp je bivša manekenka i politička savetnica, a pažnju javnosti oduvek privlači svojim sofisticiranim stilom i ukusom za modu.

Tifani je Ivankina polusestra. Bavi se modelingom i nedavno je započela pevačku karijeru, a godinama se šuškalo da je Tramp nije voleo kao ostalu decu.

Marta Ortega Perez

Mnogi joj zavide. Marta Ortega Perez je naslednica španskog modnog carstva "Zara" a karijeru je započela u kompaniji, sa pozicijom na najnižem nivou. Rođena je 1984. godine, a 2018. godine se udala za Karlosa Toreta, sina cenjenog dizajnera Roberta Torete.

Magazin "Forbs" je Martinog oca proglasio šestom najbogatijom osobom na svetu, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 70 milijardi dolara.

Paris i Niki Hilton

Paris i Niki Hilton su praunuke Konrada Hiltona, koji je pokrenuo lanac hotela "Hilton". Rođene su 1981. i 1983. godine. Paris su mnogi proglasili razmaženom bogatašicom, ali ona je nedavno otkrila da je takav imidž namerno napravila u javnosti zbog zlostavljanja koje je prošla u detinjstvu.

paris i niki hilton
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Radila je kao model za agenciju Donalda Trampa, a kasnije je postala rijaliti zvezda, dok se Niki bavi dizajnom nakita i torbica.

Dženifer Ketrin Gejts

Ona je naslednica najbogatijeg čoveka na svetu. Dženifer Ketrin Gejts je najstarija ćerka Bila Gejtsa, rođena 1996. godine. Dženifer studira medicinu, a pre nekoliko dana tata joj je kupio konjičko imanje u Kaliforniji vredno 18 miliona dolara.

Dženifer se u oktobru udala za Najela Nasera, a veliku pažnju privukla je zbog činjenice da su je do oltara dopratili roditelji, Bil i Melinda, koji su se razveli ove godine posle 27 godina braka.

Iv Džobs

Iv je najmlađa ćerka pokojnog Stiva Džobsa, osnivača kompanije "Apple". Prema "Forbsu" bogatstvo porodice Džobs procenjuje se na oko 20,1 milijardu dolara.

Iv se odnedavno bavi i manekenstvom i studira na Stanfordu.

Sofija Abramovič

Sofija je rođena 1995. godine i ćerka je Romana Abramoviča, rusko-izraelskog milijardera. Diplomirala je menadžment u Londonu.

Vešta je skakačica koja je predstavljala Rusiju na međunarodnim konjičkim takmičenjima. Uprkos tome što voli da drža svoj privatni život daleko od očiju javnosti, uživa da se provodi s prijateljima i da deli fotografije na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!