Petra Eklston, ćerka Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1 i Slavice Radić, žene koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, pokazala je kako izgleda njen luksuzni dom u Londonu.

Naime, ona je na Instagramu podelila snimak od kuće poznate pod nazivom "Sloane House". Ovo velelepno zdanje izgrađeno je krajem 18. veka u gruzijskom stilu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici.

Kako su Petra i njen verenik Sem Palmer naveli, kuća poseduje osam soba i 12 kupatila. Pored toga pokazali su trpezariju sa nestvarnim akvarijumom, foaje sa lusterom koji ima više od 150.000 kristala, kao i luksuzni bazen i spa.

Kako je Petrin verenik naveo, kuća nije na prodaju, a njena vrednost procenjuje se na neverovatnih 170 miliona britanskih funti, odnosno preko 200 miliona evra.

Instagram Petra Eklston

- Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome - napisala je Petra uz objavljeni video.

Za časopis Architectural Digest ispričala je da joj je bilo potrebno pet godina da kuću uredi onako kako je zamislila.

- Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop.

Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah - ispričala je Petra, koja je Sloane House kupila po ceni od 80 miliona dolara.

petra eklston sa suprugom
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, trenutno sa verenikom Semom i decom živi u Los Anđelesu, pa razmišlja o prodaji britanskog imanja na kojem je boravila tokom pandemije.

Petra i njena sestra Tamara su naslednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, a i njihova majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom.

Naime, ona je posle razvoda od Bernija postala je jedna od najbogatijih žena sveta, a pretpostavlja se da je teška oko tri milijarde evra.