Florida je definitivno jedno od omiljenih mesta na svetu porodice Tramp. Bivši američki predsednik na Floridi poseduje privatnu Belu kuću, luksuzni posed „Mar-a-Lago“, koji ni on ni Melanija ne napuštaju još od kraja januara, kada im je istekao mandat.

Zaista, da li i vi imate osećaj da otkako su otišli iz Vašingtona, kao da su u zemlju propali? Prosto da nema Donaldove starije ćerke Ivanke, sumnjamo da bismo pojma imali šta se dešava sa Trampovima.

Nakon što su napustili Vašington, 39-godišnja Ivanka Tramp i njen godinu dana stariji suprug Džered Kušner sa svoje troje dece, devetogodišnjom Arabelom, sedmogodišnjim Džozefom i četvorogodišnjom Teodorom preselili su se u Majami.

ivanka tramp sa suprugom i decom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glavni razlog je bio taj što ih je društvena scena apsolutno odbacila, a sa hladnom "dobrodošlicom" nisu mogli da se bore nakon života u Vašingtonu.

Ipak par je kupio neizgrađenu parcelu, a njihov dom napokon je gotov. Reč je o 24 miliona dolara vrednoj vili na 8.500 kvadratnih metara sa šest spavaćih soba, osam kupatila, raskošnim dvostrukim stepeništem, plafonima s visokim kupolama i teretanom dok se ispred kuće nalazi ogroman vrt i bazen.

Primetno je da Ivanka zajedno sa svojom prodicom voli da uživa, obzirom da nimalo nisu štedeli na otvorenim prostorima za zabave, ogroman bazen i neodoljive poglede iz svakog ćoška kuće.

Movoto via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia Ivanka Tramp luksuzna vila

Poznato je da je Ivanka očeva miljenica koju Donald smatra neverovatno sposobnom i inteligentnom, a bliski su toliko da su neki mediji njihov odnos prozvali izopačenim.

Ivanka veliku podršku dobija iz sopstvene porodice i stabilnog braka s Džeredom Kušnerom, pripadnikom moćne njujorške porodice, zbog koje se pre braka u koji su ušli 2009. godine prebacila na judaizam.