Nakon što je njen muž Donald Tramp izgubio na predsedničkim izborima u Americi, njegovu suprugu Melaniju nismo mogli videti nigde. Potpuno se povukla iz javnog života, a mnogi su komentarisali da joj je posebno laknulo kada su se iz Vašingtona preselili nazad na Floridu i udaljili od medijske pažnje.

Doduše, Melanija nikad nije skrivala da joj je bilo drago kada su osvojili izbore, ali tokom mandata, nekadašnja prva dama nije baš uvek komentarisana u pozitivnom smislu. Naprotiv. Jedino što joj nije zamerano bilo je njen besprekoran stil oblačenja kom ni najuporniji nisu mogli naći manu. Zato za sve ostalo...

melanija tramp
ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia 

Primera radi, često se postavljalo pitanje da li će se se razvesti od supruga prema kom, evidentno ne gaji neke preterane emocije, (setite se samo kako je svojevremeno istrgla ruku iz Trampove), međutim to se nije dogodilo. A njihov odnos često je bio tema medija.

Međutim, Melanija se sad konačno pojavila u javnosti, a fotografiju je objavila kongresmenka Klaudija Teni na svom Tviteru.

"Bila mi je čast da popričam sa našom elegantnom bivšom prvom damom, Melanijom Tramp. Popričale smo malo na hrvatskom/bosanskom jeziku o raznolikosti bivše Jugoslavije i prisetile se naših iskustava iz te zemlje u 40 godina putovanja i učenja", poručila je Klaudija pored fotografije na kojoj su obe nasmejane.

To je i zaista retka fotografija Melanije na kojoj se smeje pa su mnogi komentirisali da joj slobodniji život očigledno jako prija. Takođe, svi su hvalili i njenu novu frizuru, odnosno daleko svetliju boju kose, jer je Melanija sada skoro postala plavuša.

Reči hvale za nju je i pre nekoliko dana imao i njen suprug. Tada je poručio kako je Melanija u svemu vrlo uspešna, ali i jako skromna pa je zbog toga ljudi obožavaju

Tako da, razvoda očigledno nema, kao i nove drame u kontroverznoj porodici koja je itekako nizala i nizala skandale tokom godina.

Larry Marano / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Shutterstock Melanija Tramp