Poslednjih nekoliko godina po Beloj kući šuškalo se kako su, Trampova ćerka Tifani i snajka Vanesa imale intimne odnose sa svojim čuvarima. 

Naime, novinarka Karol Lionig napisala je knjigu pod nazivom „Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service“, u kojoj se upravo pominju imena Tifani i Vanesa.

Između ostalog, ona je otkrila kako su Vanesa i Tifani bile intimne s agentima Tajne službe. Oni su bili zaduženi za čuvanje porodice dok je Donald Trump bio predsednik Sjedinjenih Američkih Država stoji u njenim navodima.

Kako piše „The Guardian“, Vanesa je započela vezu s jednim od agenata koji se brinuo za sigurnost Donalda Trumpa mlađeg, nje i njihove dece. Nije poznato kako je došlo do afere, ali Vanesa je u martu 2018. podnela zahtev za razvod braka.

Kako je Karol napisala, agent nije dobio otkaz niti je bilo posledica u profesionalnom smislu.

S druge strane, Tifani se spetljala s drugim agentom, s kojim je provodila puno vremena nasamo. Čelnici tajne službe su se tada, piše u knjizi, „zabrinuli koliko se Tifani zbližila s visokim, tamnim i zgodnim agentom“.  Agentima je, inače, zabranjeno da imaju intimne odnose s osobama koje štite.

U januaru ove godine, Tifani se verila za četiri godine mlađeg Majkla Boulsa s kojim je od leta 2018. godine. Bouls je naslednik nigerijskog Boulos Enterprises čija se vrednost procenjuje na više milijardi dolara.