Ovo nije ni prvi, a vrlo verovatno ni poslednji video koji jasno prikazuje nesuglasice koje vladaju u braku Donalda i Melanije Tramp. Otkako su ovakvi njihovi trenuci prvi put zapaženi, mediji ali i mnogobrojni stručnjaci za govor tela pomno prate svako njihovo pojavljivanje u javnosti.

Tako je bilo i ovoga puta.

Vest da su oboje zaraženi korona virusom poremetila je Ameriku, a potom je Donald Tramp saopštio naciji da se oseća dobro. Iako nismo imali priliku da Melaniju vidimo na javnim dešavanjima, prva dama Amerike se pojavila na poslednjoj predsedničkoj debati u Nešvilu.

Video snimak koji je nastao nakon debate ponovo je izazvao haos na društvenim mrežama. Melanija je odsečno istrgla ruku iz Donaldove, a potom nastavila da hoda ispred njega.

„Melanija je opet istrgla ruku“, „Ona je povukla ruku, a on ju je gurnuo“, „Pa on ovde deluje nasilno“, „Po tome kako se nije ni osvrnula na njegovo guranje vidi se da je navikla na takvo ponašanje od njega“, „Melanija, jesi li dobro?“, glasili su mnogobrojni komentari na društvenim mrežama.