Nadao se Tramp da će osvojiti još jedan predsednički mandat, ali džabe. Do toga ipak nije došlo, a samim tim, njegova nekadašnja desna ruka, ćerka Ivanka, odlučila je da se sa suprugom i troje dece preseli u sunčani Majami.

Glavni razlog je bio taj što ih je društvena scena apsolutno odbacila, a sa hladnom "dobrodošlicom" nisu mogli da se bore nakon života u Vašingtonu.

Svoju sreću su pokušali da nađu na Floridi gde su se trajno preselili, ali to ipak nije sprečilo Ivanku da ponovo prošeta ulicama grada koji je nekad nazivala svojim domom.

Naime, nedavno je uslikana upravo na ulicama Njujorka u pratnji telohranitelja, a svima je za oko zapala sjajna casual odevna kombinacija kojom je "počastila" prolaznike.

Iako smo je navikli u strogim odelima i kompletima, sada je Ivanka prošetala u farmerkama visokog struka sa zvonastim nogavicama koje su veliki hit već mesecima.

Casual šmek dodatno je naglasila crnim loafericama sa minijaturnom blok petom koje su se ove sezone vratile u velikom stilu.

ivanka tramp
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ivanka je izgledala veoma šik i trendi, a sjajnim odabirom garderobe istakla je svoju fitku figuru i tanak struk.

Iako je nismo navikli u ovakvim izdanjima, nadamo se da će nas i u budućnosti "častiti" sa još nekim modnim kombinacijama koje će, poput ove biti za čistu desetku.

Uostalom, kako je u toj porodici uglavnom Melanija ta koja je smatrana za modnu ikonu, možda je konačno došlo vreme da Ivanka preuzme modni tron i da se nešto više priča o njenim odevnim kombinacijama, a malo manje o čudnom odnosu sa ocem Donaldom koji je često bio tema tabloida, a sporne fotografije možete videti u galeriji ispod.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia Ivanka i Donald odnos