SEZONAMA UNAZAD OSVAJA SRCA TRENDSETERKI: Ovaj model obuće rezervisan je za jesen, a evo gde možete pronaći najlepše

Udobne, klasične i praktične

Wanted 

Iako nam tropske temperature i vreo gradski asfalt ne sugerišu da je uskoro jesen, kada je moda u pitanju sada je već vreme da polako zavirimo u jesenje kolekcije kojih je svakog dana sve više.
Sigurne smo da sa dolaskom jeseni i kod vas dolazi do obogaćivanja garderobera, pa smo zato iskoristile prilku da zavirimo u aktuelnu ponudu popularnih high street brendova kada je u pitanju obuća.

Već na prvi pogled nam je bilo jasno da se od preslatkih i udobnih mokasina nećemo odvajati ni ove jeseni. Braon, crna i bordo boje su koje dominiraju ove sezone, ali ništa manje zastupljene neće biti ni krem, bele, ali i one sa animal printom. Naravno, za ljubitelje minimalnizma uz jednostavne, jednobojne modele dolaze i oni sa pokojim malim metalnim lancem i neutralnim vezovima.
Idealne za poslovne i neformalne sastanke, mokasine su definitivno naš broj jedan kada je u pitanju udobnost i praktičnost kombinovanja, a svaka vaša kombinacija poprimiće posebne note elegancije i ležernosti uz ovaj model obuće.


Izdvojile smo nekoliko zanimljivih pari mokasina za ovu jesen.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši