Komad koji definitivno najviše nosimo tokom vrelih letnjih dana, a koji je pritom uvek u trendu je zasigurno top. Za njega možemo reći da je i svojevrsna vrsta letnje uniforme jer je idealno rešenje kada želite da izgledate chic, a da vam pritom ne treba mnogo vremena da se sredite.

Dovoljno je da iz garderobera izvučete omiljeni top u nude, crnoj ili nekoj jarkoj boji (jer leto), mom džins ili farmerke sa isečenim nogavicama, par neizostavnih papuča na štiklu i spremne ste! Ovaj komad nas je najviše kupio zbog svojih mogućnosti uklapanja, odnosno, u isto vreme će vam dati dozu ležernosti i elegancije, a u njemu ćete se baš baš uvek osećati prijatno.

Kada je u pitanju dnevna basic varijanta, predlažemo jednostavne krojeve koje ćete upotpuniti popularnim metalnim kaišem i mini torbicom, uz teksas šorts ili bermude i sandale na vezivanje. Večernje varijante se malo razlikuju, pa tako nemojte da se ustručavate kada su u pitanju puf rukavi, efektniji dezeni i materijali jer oni treba da istaknu nešto upečatljiviji look nego inače.


Budući da smo zavrilile u aktuelnu ponudu omiljenih high street brendova, predlažemo da isto uradite i vi jer ne sumnjamo da ćete se oduševiti i pronaći idealan komad koji odgovara vašem karakteru i vašem stilu. A da bismo vam malo olakšale potragu, izdvojile smo komade koji su nama zapali za oko.