Poslednjih par godina došlo je do velikog priliva novih i manjih dizajnera obuće koji su gotovo preko noći postali popularni zahvaljujući influenserima i društvenim mrežama. To je dalje dovelo do novih kreativnih ideja, a mogućnosti da sada odaberete par obuće za sebe su prevelike. Dostupnost informacija je učinila da se trendovi vrlo brzo prošire i da na jednostavniji način dođemo do svog omiljenog para, a ukoliko materijalno niste spremni da dajete ogromne sume novca, tu su i naši omiljeni highstreet brendovi koji su nam omogućili da takve slične komade kupimo po pristupačnijim cenama.

Četvrtasti đon na papučama sa petom srednje veličine postao je totalni must-have! Ovakve papuče pojavile su se u mnogo boja i gotovo svi modni brendovi ih imaju u svojoj ponudi. Čini se da je ovakav tip obuće zaludeo modni svet, iako na prvi utisak mogu da izgledaju neprivlačno. Tajna leži u tome što su lako prilagodljive ostatku outfita i daju poseban šarm kada se obuju, a pritom su neverovatno udobne. Odličan su izbor kada previše svečan stajling želite malo da ,,ublažite“ ili kada imate važan poslovni sastanak, a ne želite da dođtete u ravnom.

Znate da mi obožavamo reciklažu, pa samim tim ne odustajemo ni od trendova koje smo nosile prošle sezone. A ono što nam je od prošla modne sezona podarila su tanki kaiševi. Ali, u čemu je razlika ove godine?

U tome što se sada broj kaiševa na jednom komadu smanjio. Modeli su pročišćeniji i jednostavniji. Visoka peta najbolje ide uz ovakve modne ideje, jer savršeno ističe stopalo i čini ga maksimalno ženstvenim. Primer da su samo dva tanka kaiša preko prstiju i risa dovoljna da vaše stopalo izgleda odlično pokazuju i mnoge modne influenserke koje su već nabavile ovakav tip sandala, a ni mi u redakciji im nismo odolele!