Ukoliko volite modu i pratite vladajuće trendove, sigurno ste se mnogo puta susreli sa situacijom da kupite neku stvar koja je jedne sezone planetarno popularna i svi žele da je imaju, dok već nekoliko meseci kasnije ta ista stvar ode u zaborav i nju zameni nešto potpuno drugačije. Tada dolazimo u svima poznatu situaciju: NEMAM ŠTA DA OBUČEM, jer “ništa“ nije u skladu sa aktuelnim trendovima.

Ali, imamo odgovor i na ovaj večiti problem. Kao i uvek, trudimo se da razumemo sve strane, pa tako i današnje potrošačko društvo i pametna kupovina mogu da budu vaš saveznik kada je dobar stil u pitanju. Postoje neke stvari i komadi koji su vanvremenski i čija je popularnost i pozicija na modnom tržištu zauvek jaka. A jedan od takvih komada je i bez razmišljanja teksas.

Uvek i u svako doba godine aktuelan, može se nositi u svim prilikama i prilagođavati svačijem senzibilitetu. Nabavite sebi dobar par džinsa, neku zanimljivu teksas suknju i nezaobilaznu teksas jaknu - i biće dovoljno da ova tri komada nosite na mnoštvo različitih načina koji prkose svim trendovima. Da ne pominjemo neverovatno popularne teksas bermude, kombinezone i prsluke koji su za kratko vreme stekli toliku popularnost, da na ulicama Beograda svakog dana viđamo kombinacije inspirisane ovim komadima.

Samo zamislite trenutak kada ste iznenada pozvani na neki izlazak i treba brzo da se spremite. Otvorite ormar i ona stara „nemam šta da obučem“ krene da vas proganja. Ono što uvek možete da uradite jeste da izvučete svoj omiljeni džins, uzmete jednostavnu majicu preko koje ćete obući sako i sa visokim potpeticama upotpuniti svoj večernji look. To je samo jedna dobra i jednostavna kombinacija koja će učiniti da se osećate lepo i prijatno.

Tajna neprolaznosti ovog trenda svakako je u tome što teksas pre svega daje osećaj ležernosti i prijatnosti, vrlo se lako kombinuje i ne pripada nijednom vremenskom okviru.