Ovo leto donelo nam je mnogo novih trendova i neodoljivih komada koje nećemo skidati ni narednih sezona. Od lepršavih haljina, preko sanjivih kombinezona, pa sve do pankerskih kožnih suknji i oversized sakoa, posebno su se istakli trendovi iz sveta obuće. Ono što je definitivno obeležilo ovo leto su sandale sa tankim kaiševima, mule papuče, espadrile i romantične cipelice koje podsećaju na one koje su nekada nosile naše mame.


ZAŠTO IH VOLIMO?


Spoj ženstvene siluete, elegancije i udobnosti kupio nas je na “prvo probanje“. Šarmantni modeli sa nežnim kaiševima, trakicama i pokojom mašnicom biće vam odličan saveznik u toku vrelih letnjih dana na poslu, ali i u odlasku na piće nakon toga. Zbog malih i udobnih potpetica, ovi modeli savršeno će odgovoriti na svaki vaš modni poduhvat.

Kako nam se kraj leta približava, a sniženja i dalje traju, smatramo da je sada pravo vreme da krenete u “lov“ na savršene sandale koje će sve vaše letnje autfite podići na viši nivo. Mi smo napravile selekciju sandala koje osim sjajnog izgleda, imaju i odlične i pristupačne cene.