Petra Eklston, ćerka Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1 i Slavice Radić, žene koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, proslavila je godišnjicu ljubavi sa svojim verenikom Semom Palmerom.

Zaljubljeni par važan dan obeležio na orginalana način. Naime oni su rešili da ovim povodom svoje ruke ukrase retovaže, te je Semovu ruku sada krasi reč "yours" (tvoj), dok se na Petrinoj nalazi "mine" (moj).

Diskretnim tetovažama pohvalili na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj se drže za ruke. Petra i Sem su godišnjicu proslavili na njegov 38. rođendan.

Njih dvoje su u aprilu ove godine dobili i svoje prvo zajedničko dete - ćerku čije ime još uvek nisu saopštili javnosti. Podsetimo, Petra iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima troje dece - šestogodišnju ćerku Laviniju i četvorogodišnje blizance Endrjua i Džejmsa.

petra i sem
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, poznati par je najavio raskošno venčanje za ovu godinu. Počeli su da se zabavljaju 2017, a Sem je čovek koji je Petri vratio veru u ljubav nakon burnog razvoda. Za razliku od Petre, on dolazi iz skromnije porodice - odrastao u prosečnoj američkoj porodici, njegova majka drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, a čak je i on sam preprodavao kola jedno vreme. Petru je upoznao preko muža njene sestre Tamare, sa kojim je blizak prijatelj.

Instagram Petra Eklston sreću u ljubavi našla je pored Sema Palmersa

"Slučajno sam naletela na njega kada je došao u LA da poseti Džeja. Iskreno, mislila sam da ću završiti u celibatu ili postati lezbijka. Ali, eto, uvek sretnete nekog kad to najmanje očekujete ili želite", rekla je svojevremeno Petra.

Sem često na Instagramu deli fotografije svoje izabranice i piše joj posvete.

"Ti si ljubav mog života. Volim te od momenta kada sam te video. Ti si najdivnija majka, partner i prijatelj kod sam ikada upoznao. Hvala što si me učinila boljom osobom. Prošli smo toliko mnogo toga zajedno i ne mogu da dočekam da provedem ostatak života sa tobom. Volim te više nego što to mogu da kažem rečima", napisao je on jednom prilikom na Instagramu.

Podsetimo, Petra Eklston se 2017. razvela od Stanta. Razvod su pratile užasne uvrede  Stanta, koji nimalo nije štedeo Petru, ali ni njenu porodicu. U jednom intervjuu on je Petrinog oca, čelnog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona, nazvao "patuljkom", a njenu majku Slavicu okarakterisao je kao "lejdi Magbet".

Svoju bivšu ženu nazvao "užasnim ljudskim bićem", i dodao je kako mu je ona za sva vremena uništila reputaciju.

"Upropastio sam sebi imidž u javnosti oženivši ćerku zvezde sa C-liste", rekao je Džejms Stant, koga su inače masovno "prozivali" da je nemilosrdno trošio ženin novac.

Dok je blatio njenu porodicu, Petra je tvrdila da je u braku bila fizički i psihički maltretirana, a osvrnula se i na brojne prevare, kao i na Džejmsove probleme sa drogom i alkoholom. Ona je otkrila u intervjuu za magazin "Hello" kroz kakav je pakao prošla posle razvoda.

"Od depresije i samožaljenja su me spasila deca. Zbog njih sam morala da ustanem ujutro i nisam imala opciju da ležim u krevetu, budem depresivna i žalim samu sebe", rekla je Petra i dodala da svoju decu uči da je ljubav važnija od novca.

petra eklston
Shutterstock 

Petra i njena sestra Tamara su naslednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, a i njihova majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom. Naime, ona je posle razvoda od Bernija postala je jedna od najbogatijih žena sveta, a pretpostavlja se da je teška oko tri milijardi evra.