Valentino Rosi je nedavno podelio lepe vesti i otkrio da je njegova devojka Frančeska Sofija Novelo trudna, te da će uskoro postati roditelji.

Valentino (42) odlazi u više nego zasluženu penziju, a verovatno su s tim povezane i lepe vesti koje je podelio.

Par je nedavno uslikan na jahti tokom odmora, a proslavljeni motorista nije se odvajao od svoje partnerke koju je mazio po stomaku.

valentino i franceska
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Frančeska, koja je karijeru počela kao devojka sa staze, pozirajući pored motora na početku trke, postala je u međuvremenu uspešan model. 

Valentino Rosi je inače od samih početaka svoje karijere jedan od najpoželjnijih muškaraca u svetu sporta i činilo se da ga ni jedna žena neće uspeti da smiri. Ipak, mnogi koji su u to verovali prevarili su se jer se danas 41-godišnji Valentino ne odvaja od 15 godine mlađe manekenke.

Frančeska i Valentino u vezi su od 2018. godine, a lepa brineta nosi nadimak italijanske Bruk Šilds jer izgledom podseća na popularnu američku glumicu.

Instagram Frančeska i Valentino

"Vale i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, tako da to nije bila ljubav na prvi pogled. Izlazili smo oko godinu dana, bilo nam je lepo zajedno, tako da smo se verili. Sada živimo zajedno", rekla je ona pre nekoliko meseci za italijanski Kanal 5.

"Sanjam da imam decu sa Valentinom Rosiju, ali ne i da se udam za njega. Nije nam potrebna burma na prstu, ovaj odnos nam je svakako veoma važan. Sanjam o deci, ali još uvek sam mlada. Ima vremena i za sad ništa ne planiramo", objasnila je ona tada, uskoro će joj se želja i ostvariti.

Frančeska je osim Valentina osvojila i srca brojnih obožavatelja. Na Instagramu je u ovom trenutku prati preko 440 hiljada ljudi, s kojima deli fotografije iz privatnog i poslovnog života, a neretko i one u razgolićenim izdanjima.