Devojčica sa najlepšim licem - Tilan Blondo proslavila se uplovivši u modeling vode, a njena slava kulminirala je 2007. godine kada je i proglašena za najlepše dete.

Tilan je aprilu proslavila 20. rođendan, a nedavno je fotografisana na skupocenoj jahti u ekskluzivnom letovalištu San Trope. Manekenka je uslikana u društvu partnera, francuskog glumca Bena Atala.

Tilan su paparaci uhvatili u opuštenom, morskom izdanju - teksas šortsu i gornjem delu kostima u sivoplavoj boji. Na sebi nije imala ni gram šminke, pa je tako njena prirodna lepota došla u prvi plan.

tilan blondo bez sminke
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Poznata Francuskinja izrasla je u lepu i zgodnu devojku, a sa fanovima na Instagramu rado deli izazovne slike.

Podsetimo, ona je prvu naslovnicu krasila sa samo šest godina, a nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha.

Tilan i dan danas radi punom parom kao manekenka, a skoro da nema velikog brenda čije zaštitno lice nije bila.

Inače, lepa Tilen Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Bardo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "Elle".

MCC / Spread Pictures / Profimedia, pritnscreen/instagram Tilan Blondo

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina.

Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

tilan u bikiniju
Instagram