Kada su se pre 16 godina na internetu pojavile fotografije nestvarno lepe devojčice s plavim očima, svi su bili saglasni da je svet dobio novu zvezdu.

Tilan Blondo sa samo 4 godine postala je svetski poznata, a gotovo preko noći dodeljena joj je titula najlepše devojčice na svetu.

Međutim, vreme je proletelo, a lepa Tilan danas više nije devojčica - u aprilu je napunila 20 godina, a već sada živi veoma luksuzno i daleko od prosečne devojke njenih godina.

Gdegod se pojavi privlači pažnju, a evidentno je da s godinama postala još lepša.

Radi punom parom kao manekenka, a skoro da nema velikog brenda čije zaštitno lice nije bila. Sada je predah od obaveza pronšla na Mediteranu, gde uživa sa svojim dečkom.

tilan blondo
Shutterstock 

O svemu što radi redovno obaveštava svoje pratioce, a na plaži redovno krade sve poglede, što njenom izabraniku očigledno ne smeta, naprotiv.

tilan blondo trenutno uziva na mediteranu
printscreen/instagram 

Par je naočigled svih razmenjivao nežnosti, grlio se i ljubio i u vodi, i na plaži, ne mareći za za okolne kupače.

tilan blondo sa deckom
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Inače, lepa Tilen Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Brdo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "El".

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina.

Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

tilan blondo
printscreen/instagram 

Ipak, čini se da su divlji dani iza nje, te da je više fokusirana na posao i kvalitetno ispunjeno vreme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Shutterstock Tilan Blondo