Rasel Koru najpoznatiji je po ulozi u filmu "Gladijator" iz 2000. Tada su mnoge dame uzdisale za holivudskim glumcem, međutim danas izgleda znanto drugačije i daleko je od seks-simbola.

57-godišnji glumac uslikan je s 26 godina mlađom devojkom, agentkinjom za nekretnine Britni Teroitu na teniskom terenu, jednom od njihovih omiljenih zajedničkih mesta gde s ečesto mogu videti zajedno

Par je odigrao meč, a kada se umorio, Rasel je otišao sa strane da zapali cigaretu i osveži se pićem. Nakon što su završili trening tokom kog je Britni plenila pažnju zategnutim telom, par se prepustio strastima.

Rasel Koru je pokazao da je izgubio nešto malo kilograma koje je nakupio zadnjih godina, međutim u prvom planu je i dalje njegov stomak. Ipak, skratio je  kosu i bradu zbog čega sada više izgleda kao nekada.

Strani mediji su jedno vreme pisali da je Rasela bilo sramota da izađe iz kuće, a razglo je bio njegov izgled.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Rasel Koru

"Razlog zbog kog niko nije video Rasel već neko vreme jeste to što je na dijeti. Želi da se pokaže svetu tek kada mu telo bude izgledalo malo bolje. Bilo ga je sramota zbog tih njegovih fotografija sa stomakom. Voli da jede, posebno odreske i brzu hranu. Teško mu je da se prebaci u zdraviji način života", rekli su neimenovani izvori prošle godine za "Page Six".

Inače, poslednjih godinu dana se šuškalo o vezi Rasela i Britni, koji su se zajedno pojavili u filmu "Broken City" 2013. Da su u vezi potvrdili su u novembru ove godine.

Javnost često komentariše kako je glumčeva mlada devojka kopija njegove bivše supruge Danijele Spenser od koje se razveo 2018. nakon 15 godina braka. Bivši par ima sinove Tenisona i Čarlsa, a Rasel je bio taj koji je teško prihvatio razvod od Danijele.

rasel i brtini na tenisu
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, čini nam se da je konačno srećan i da uživa sa svojom 24 godine mlađom devojkom, a kako je izgledao nekada, dok su žene "umirale" za njim, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Rasel Krou nekad i sad