Holivudska glumica Mišel Fajfer po mišljenju mnogih i dan danas jedna od najlepših žena na svetu.

Slavna lepotica danas ima 63 godine i dostojanstveno stari za razliku od brojnih koleginica, zbog čega joj se ljudi još više dive. Mišel na svom profilu često objavljuje fotografije bez šminke, a i paparaci su je nedavno uhvatili na ulici bez grama šmminke u potpuno prirodnom izdanju.

U ležernom, crnom izdanju, glumica nije bila raspoložena za poziranje, a javnosti misli kako nije odolela botoksu u čelo i ispod očiju u jednom trenutku.

Ipak, botoks je danas mnogima kao hrana, ali dokle god se ne preteruje, to je za svaku pohvalu, hteli mi to da priznamo ili ne.

misel fajfer, selfi
Instagram 

"Jedite dobro, vežbajte i naspavajte se", otkriva glumica tajnu svoje bezvremenske lepote. Jedna od najlegendarnijih Žena mački, što je uloga koja joj je obiežila karijeru, iza sebe ima jedan propali brak s glumcem Piterom Hortonom za kojeg se udala 1981. godine.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Mišel Fajfer nekad i sad

Par je često sarađivao na filmovima, a 1988. godine odlučili su da se razvedu zbog prevelike predanosti poslu.

Nakon razvoda Mišel je bila tri godine s glumcem Fišerom Stivensonom, a bila je i u vezi sa i Džonom Malkovičema. 1993. godine udala se za producenta Dejvidoa I. Kelija, s kojim je i danas u braku. Par zajedno ima dvoje dece, sina Džonna Henrija (26) i ćerku Klaudiju Rouz (28).

misel fajfer nekada
Shutterstock