Zvezda serije "Čuvari plaže", Aleksandra Paul (58), osigurala si je zabranu prilaska od žene koja je već deceniju maltretira.

Kako prenosi američki TMZ glumica je istakla da je sve krenulo 2011. godine kada je žena po imenu Nikol Albret stigla na njeno imanje, a to je bio početak dugogodišnjeg maltretiranja te je uzrokovala brojne incidente.

Posle višegodišnjeg vucaranja po sudovima, sud je sada presudio i doneo odluku da se Nikol ne sme Aleksandri i njenom suprugu Ijanu približiti na manje od 100 metara.

Žena je glumičinog supruga jednom prilikom čak udarila automobilom. Aleksandra smatra da je Nikol opsednuta njome zbog serije "Čuvari plaže", koja je u Nemačkoj bila veliki hit, a upravo ona i jeste iz Nemačke. Policiju su kontaktirali u junu ove godine kada je Nikol napala Ijana, a to je bila kap koja je prelila čašu. Aleksandra već godinama policiji prijavljuje da je žena maltretira, a sud je srećom sve uzeo u obzir.

aleksandra paul u seriji cuvari plaze
Youtube 

Američka glumica Aleksandra Paul inače se pojavila u preko 100 serija i filmova, a jedna od najpoznatijih uloga joj je ona poručnice Stefani Holden u "Čuvarima plaže", u kojoj je glumila od 1992. do 1997. godine. Karijeru je započela kao manekenka u Njujorku, a 1983. godine je dobila i prvu filmsku ulogu nakon što se preselila u Los Anđeles.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, Youtube Aleksandra Paul nekad i sad

Radila je i na nekoliko dokumentarnih filmova, a zahvaljujući svojim ulogama dobila je i nekoliko važnih nagrada. Za Ijana Murija udala se 2000. godine. Par nema dece, a nekoliko puta su pričali o tome i otkrili da je to njihova zejdnička odluka

Osim glumom, Aleksandra se redovno bavi i sportom, a poznata je po takmičenju u trčanju i plivanju. Ona i njen suprug poseduju koja se bavi velnesom.

aleksandra paul danas
Youtube