O mladoj manekenki Hejli Biber zamo dosta toga. Proslavila se slavnim prezimenom Boldvin, posećivala je esteskog hirurga kako bi dobila željeni izgled, iako to nikako neće priznati, a dodatno se proslavila bliskim prijateljstvo s Kendal i Kajli Džener, ali i sestrama Belom i Điši Hadid.

A onda je počela da se zabavlja sa pevačem Džastinom Biberom s kojim je imala povremene avanture od 2015., sve dok nisu svoju vezu podigli na viši i ozbiljniji nivo i venčali 2018. godine na iznenađenje svih.

Iako su ih mediji i hejteri više puta razdvajali, poznati par izgleda sve zaljubljenije, a manekenki je uz suoruga njega procvetala i karijera.

hejli biber 2015. godine
sap / Mavrixphoto / Profimedia 

Takođe, 25-ogodišnjakinja se polako nameće kao nova modna ikona, iako je dugo bila u senci sestara Džener.

Ipak, dok Kendal zna često da nas neugodno iznenadi modnim odabirima, Hejli bira sve zanimljivije komade koje sve više žena želi u svom ormaru, a kako je i sama nedavno otkrila, manekenka više nema stilistu, već sama osmišljava svoje modne kombinacije.

hejli biber nekada
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Nedavno je iznenadila mnoge kada je svoju prepoznatljivu zlatnu kosu potamnila i time oduševila milione koji je prate.

Hejli je samo na nekim delovima ostavila nekoliko plavih pramenova, a mnogi se slažu kako je ovo osvežavajuća promena za jesen i nove početke. Kako gospođa Bieber izgleda sa tamnijom kosom, ali i kako se menjala kroz godine, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Hejli Biber nekad i sad