Pevač Džastin Biber (27) nedavno je bio na meti besnih obožavatelja kad je po društvenim mrežama krenuo da kruži video na kojem navodno viče na suprugu, manekenku Hejli (24).

Mnogi su stali na njegovu stranu, a on je od tad objavio nekoliko fotografija sa suprugom na kojima izgledaju veoma zaljubljeno.

Njegova najnovija fotografija na kojoj se vidi kako on i Hejli sede jedno do drugog ponovno je zbunila njegove obožavatelje. Naime, pevač je u opisu slike kratko je napisao "mama i tata".

Mnogi nisu mogli da veruju da je pevač tako odlučio da objavi tu veliku vest, ali su bili srećni što će se porodica Biber proširiti.

"Čekaj, šta?", "Kako misliš mama i tata?", "Jao, roditelji!!!", "Ovo su divne vesti", "Čestitam", neki su od komentara.

Drugi su bili nešto skeptičniji i savetovali Bebera da promeni opis fotografije jer će s ovim izazvati haos. Hejli je brzo otkrila kako par ne čeka prinovu.

"Mislim da bi možda trebao da promeniš opis u "Mama i tata jednog psa", pre nego što neko ovo pogrešno shvati shvati", napisala je manekenka, iako je već bilo prekasno.

džastin biber i hejli
Agence / Bestimage / Profimedia 

Kada su shvatili o čemu se zapravo radi mnogi su bili razočarani, ali ipak i dalje sumnjičavi.

"Oh ne, imali biste preslatke bebe", "Ko se sad ovde šali", "Možda Hejli samo još uvek ne želi da javno objavi", "Možda je ipak istina", nagađali su neki obožavatelji.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia, Instagram Džastin Biber i Hejli Biber