Njihova veza proteklih dana je ponovo u centru pažnje. Naime, internetom kruži snimak na kojoj se Džastin Biber dere na suprugu Hejli pred mnoštvom ljudi.

Snimak je nastao nakon njegovog nastupa s di-džej Diplom u jednom noćnom klubu u Las Vegasu.

Dok su supružnici sa svitom hodali kroz kazino, 26-ogodišnji mužičar je urlao na suprugu s podignutim prstom, a izgledao je kao da je na ivici živaca. Za to vreme, mlada manekenka je samo ćutala i nastavila da hoda.

Ipak, javili su se i neki Tviteraši koji su bili tamo i tvrde da Kanađanin nije vikao na suprugu, već je bio pun adrenalina nakon nastupa.

S druge strane, veći deo javnosti smatra kako to nije uzbuđenje, nego čista ljutnja, a poznato je da ovo nije prvi put da se pišu ovakve stvari.

Najviralniji snimak je onaj u kom Džastin izlazi iz automobila i naglo zatvara vrata ignorišući to što njima udara Hejli. Našle su se tu i snimci u kojima pevač iz čista mira udara suprugu dok šetaju kao i jedan na kojem on beži od paparaca ostavljajući nju iza sebe.

Džastin tretira loše Hejli
Youtube Džastin tretira loše Hejli

Ipak, ženski deo publike najviše je zgrozilo snimak njegovog videa u kojem on, dok Hejli sedi pored njega, izgovara reči:

"Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio". Sve je ovo zgrozilo njene obožavatelje kojima više nije jasno šta radi s njim.

"Ona je tako zaljubljena da ne vidi problem", "Jadna Hejli", "Zašto ga već jednom ne ostavi", samo su neki od komentara ispod snimaka para koji se još uvek nije oglasio u vezi svega.

Uprkos tome, oboje loše komentare opovrgavaju, a na društvenim mrežama i dalje dele zaljubljene fotke ili one na kojima tako izgledaju.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia, Instagram Džastin Biber i Hejli Biber

Inače, i Džastinova bivša devojka, pevačica Selena Gomez, tek nekoliko godina nakon raskida progovorila je o tome koliko je njihova višegodišnja veza s prekidima bila toksična.

"Naravno da ne želim do kraja života da pričam o ovome, ali istovremeno sam jako ponosna na sebe, na to kako se razvijam i idem kroz sve to. Dugo sam ćutala i sada sam našla način na koji da razgovaram o tome i kako da ispričam ono za što nisam imala priliku, pa makar to bilo kroz pesmu", započela je Selena.

"Gledajući danas na sve to, mogu reći da sam bila žrtva emocionalnog nasilja. To sam razumela tek kada sam malo odrasla. Bio je to lep period i nikada to neću zaboraviti. Ipak, bilo je jako teško i drago mi je da se završilo", poručila je Selena koja je s Džastinom provela ukupno sedam godina.