Mnogi se dive modnim stilu Hejli Biber, a njezini stajlinzi odlična su modna inspiracija. Neverovatnom lakoćom kombinuje nespojivo, spaja visoku modu i urbani stil, a da modu ima u malom prstu dokazuje i činjenica da u poslednje vreme nema stilistu te sve odevne kombinacije osmišljava sama.

"Pokušavam da neke stvari radim sama. Trenutno sam u fazi kada eksperimentišem s dosta različitih trendova i stilova", rekla je manekenka u intervjuu za Vogue.

Njene modne kombinacije vrlo često uključuju jarke boje, odvažni krojevi joj nisu strani, a inspiraciju neretko potraži od brojnih modnih idola. Iako je vrlo sklona modnom eksperimentisanju i rado pomera granice, Hejli kaže kako postoje određeni modni komadi i stilovi od kojih nikada ne odustaje. To su pre svega večne, uvek trendi bele patike koje nosi s najrazličitijim modnim kombinacijama.

hejli biber, paparaco
LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ljubav prema belim patikama rezultirala je i najnovijom modnom saradnjom sa Supergom. Hejli je ovo druga modna saradnja s italijanskim brendom obuće.

"Zaista smo uživali. Fotografije su odlične, kampanja je neverovatna. Volim da radim s ovim timom", rekla je manekenka o saradnji s poznatim brendom.

Hejli kaže kako saradnje bira prema proizvodima koje bi i inače nosila i koristila, pa je tako saradnja sa Supergom došla prirodno jer je fan belih patika za koje smatra da se odlično slažu uz svaku odevnu kombinaciju i da se lako mogu prilagoditi svakom stajlingu.

"Obožavam obične, klasične bele patike i volim ih kombinovati s različitim modnim kombinacijama. Odlično mi izgleda kratka haljina uz patike, kao i široke farmericee i kratki top, a prolaze i uz pantalone i sako. Patike su zaista univerzalni modni komad i s njima je gotovo nemoguće pogrešiti", smatra Hejli.

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Peter Parker/@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia Hejli Biber otkrila tajnu svog besprekornog izgleda

Osim patika, ona kaže kako u ormaru uvek treba imati par širokih farmerica, odličan sako i kratke šortseve, a modni stil voli bazirati na klasičnim komadima, kao što su bazne majice i topići koji idu uz sve, i to u različitim prilikama.

Hejli kaže kako se njen modni stil definitivno promenio i razvio tokom godina. Za odevne kombinacije često je inspirišu kampanje na kojima radi, ali i Pinterest gde obožava da istražuje kako drugi kombinuju odevne komade.

hejli biber, paparaco
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Što se tiče modnih pravila Hejli kaže:

"Jedna od osnovnih stvari koje želim od odeće je da se osećam udobno. Ako celi dan žurim i jurim obavljajući različite obveze, želim se osećati ugodno. To je moje pravilo za svakodnevno oblačenje".

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Hejli Biber otkrila tajnu svog besprekornog izgleda