Džastina Bibera i suprugu Hejli već dugo nismo videli u ovako glamuroznim izdanjima, naročito manekenku koja se u poslednje vreme skroz zapustila.

Bračni par se sredio za novi poslovni poduhvat 27-ogodišnjeg pevača u Zapadnom Holivudu, a reč je bila o aukciji umetničkih dela u njegovoj galeriji.

Biber je blistao u klasičnom, crnom odelu, a 25-ogodišnji model se odlučio za raskošnu, crno-prozirnu haljinu kojom je naglasila zanosnu liniju, ali ono što su svi primetili to je da na njihovim licima fali osmeh.

Prilikom izlaska iz galerije, kanadski pevač s obe ruke je obuhvatio dragu oko struka i nije ju ispuštao, a na nekim fotografijama manekenka ponovo nije izgledala nimalo srećno.

hejli i džastin biber
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi to i dalje povezuju s nedavnom skandaloznim snimkom na kojoj se Džastin dere na nju u jednoj kockarnici u Las Vegasu nakon nastupa.

Ipak, brzo se oglasila ona sama te sve nazvala glupostima i lažima, ali postoje oni koji joj i dalje ne veruju, već smatraju da se pevač grozno ponaša prema njoj, što ona ne vidi od zaljubljenosti.

Takođe, na društvenim mrežama par živi ljubavnu idilu, ali jasno je kako na takvim platformama korisnici objavljuju samo stvari koje oni žele i sami kreiraju svoj imidž.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Džastin i Hejli Biber

Kako god bilo, dok prava istina ne izađe na videlo, reklo bi se da njihova lica govore više od hiljadu reči.