Kao model, Hejli Biber posebno vodi računa o svom izgledu, a na prvom mestu je nega kože, a zahvaljujući svetu mode, ima prilike da sarađuje s najčuvenijim umetnicima u svetu šminke.

Na setovima često pokupi po neki novi savet ili trik koji će joj olakšati ili podariti svež izgled šminke, a u nastavku vam otkrivamo tajne njenog savršenog izgleda.

Umesto salate, popij zeleni smuti

Hejli Biber je zagovornik mita da lepa koža dolazi iznutra, pa zato veoma vodi računa o tome kako se hrani, ali priznaje da i onda nekada "zgreši", ali vrlo brzo nastavi dalje: "Ni ja nisam svetica što se tiče zdrave ishrane i tu i tamo imam „cheat day“. Ipak, trudim se da jedem što raznovrsnije i zdravije. Obožavam salate, a kada ne mogu da stignem da ih jedem, pijem zelene smutije od španaća, zelene salate i kelja. I da, pijem mnogo vode", kaže Hejli.

hejli biber nega koze
Youtube 

Hidratacija je ključ lepe kože!

Iako mnogi ljudi zabravljaju na hidrataciju prilikom nege kože, Hejli je od onih koji su opterećni negom kože: "Koristim raznorazne preparate za hidrataciju i stalno mackam kreme. Nikada nije rano da se počne s pravilnom negom kože", preporučuje Hejli svim ženama da se više posvete nezi kože.

hejli biber nega
screenshoot/instagram 

Puder se nanosi rukom

U poslu je imala prilike da radi sa najboljim šminkerima na svetu, a jedna stvar ju je posebno iznenadila i počela je da je primenjuje: "Primetila sam da mnogo mejkap umetnika nanosi tečni puder rukom, a ne sunđerom. To sam i ja počela da radim. Puder istisnem u šake i protrljam, pa nanesem na lice, kao kremu. Lice tako izgleda sveže i prirodno", istakla je Hejli kada je reč o šminkanju.

Bez kozmetičara

Svetski tražen model, pomislili biste sigurno da redovno odlazi na razne tretmane lica ili tela, međutim istina je potpuno drugačija. "Nikada nisam išla kod kozmetičara. Mislim da diranje i ceđenje bubuljica i mitesera nisu dobra stvar za kožu. S vremena na vreme posetim dermatologa", rekla je Hejli za strane medije.

hejli biber plava kosa
Instagram hejli biber

Nega kose

Kao i kosi, veliku pažnju posvećuje i kosi. "Spavam s maskom od kokosovog ulja jer je čini mekanom i sjajnom. Moja kosa je veoma tanka i mekana i kokosovo ulje joj pomaže da bude hidrirana i zdravija. Budući da posvetljujem kosu, ovo je idealan način da je oporavim", preporučila je ovu masku kao spas za tanku i tretiranu kose.