Britni Spirs (39) bi prema pisanju "Telegrapha" mogla da stopira muzičku karijeru i prnzioniše se.

Naime, njen dugogodišnji menadžer Leri Rudolf nakon tog saznanja odlučio je da prekine saradnju sa pop zvezdom, i u pismu koje je poslao njenom ocu Džejmiju Spirsu napisao da pevačica više nema potrebe za njegove usluge. 

Rudolf je sarađivao s Britni preko 25 godina, a u pismu je napisao da on sam nikad nije bio deo njenog starateljstva.

Podsećamo, Britni se nalazi pod starateljstvom od 2008. godine, kada je imala problema s mentalnim zdravljem. Tada je svu brigu o finansijama i ličnim potrebama preuzeo njen otac, Džejmi Spirs.

britni spirs, paparaco
RAAK / Backgrid USA / Profimedia 

Od kraja prošle godine, Britni je pokrenula sudski proces o raskidu starateljstva, a nedavno je izjavila da je odnos između s ocem bio traumatičan i nasilan te da želi život nazad.

Međutim sudija, koja je bila odgovorna za slučaj pred Višim sudom u Los Anđelesu, prošle nedelje potpisala presudu kojom je Džejmi Spirs i dalje ima starateljstvo nad životom svoje ćerke.

Ova odluka suda nije direktan odgovor na prošlonedeljno ročište, gde je Britni u svedočenju iznela potresne detalje o životu pod očevim višegodišnjim starateljstvom. Naime, kako navodi Variety, sud ne može doneti nikakvu presudu na osnovu Brintinog svedočenja, jer još uvek nije podnela zahtev za ukidanje očevog konzervatorskog nadzora.

blink-news.com / Blink News / Profimedia, Shutterstock Britni Spirs