Reperka Igi Azalea koja je 2015. sarađivala sa pop zvezdom Britni Spirs tvrdi da je svedočila tome da se Džejmi Spirs nasilno ponašao prema svojoj ćerki. Igi kaže da Britni ne preteruje i da ne laže što se tiče očeve kontrole nad njom

Pevačice su pre šest godina snimile pesmu "Pretty Girls", kada je Azaela, kako kaže, primetila strašno Džejmovo ponašanje prema Britni.

"Dok smo radile zajedno 2015. godine svedočila sam ponašanju koje je Britni detaljno opisala prošle nedelje. Samo želim da je podržim i kažem svetu da ne preteruje i ne laže. Videla sam da joj ograničava sve, čak i najbizarnije i trivijalne stvari poput toga koliko gaziranih pića sme da popije. Zašto je to uopšte potrebno?", rekla je Igi.

igi azalea o britni spirs
Youtube 

Reperka se prisetila se kako ju je Džejmi pre nastupa sa Britni na "Billboard Music Awards" prisilio da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka ili joj inače neće dopustiti na nastupi na sceni.

"Način na koji je tražio da potpišem ugovor zvučao je slično taktikama o kojima je Britni govorila prošle nedelje", ispričala je Igi.

Ona smatra da Britni ne sme da se prisiljava na život s ocem, kad je jasno dala do znanja da utiče loše na njeno mentalno zdravlje. Ona tvrdi da je javnost pokušala da upozori još pre nekoliko godina, ali da su je svi dočekali "na nož".

"Kada sam pre nekoliko godina pričala da njen tim nije dozvolio da odradimo promociju zajedničke pesme, kao i da su mi ispreturali celu kuću i tako dalje, vi ste me nazvali hejterom", poručila je Azelija putem Tvitera, dok je na opasku jednog pratioca da je trebalo da kaže više detalja u to doba, reperka odgovorila:

"Potpisala sam ugovor o privatnosti, tako da je njen otac mogao da me tuži da sam rekla bilo šta što nije bilo poznato javnosti":

igi azalea o britni spirs
Youtube 

Podsetimo, nedavno je sudija Brenda Peni odbila zahtev Britni da se Džejmi Spirs ukloni s mesta njenog staratelja. Džejmi je dobio kontrolu nad ličnim i poslovnim poslovima svoje ćerke po nalogu suda 2008. godine, nakon što je Britni bila hospitalizovana u mentalnoj ustanovi.

Britni je pre nekoliko dana u potresnom svedočenju otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.

Poverljiva sudska dokumena do kojih je došao "The New York Times" otkrivaju da je Britni Spears izrazila ozbiljno protivljenje funkciji staratelja koju nad njom ima njen otac i smatrala je da je ta funkcija postala opresivno i kontrolišuće sredstvo protiv nje.

blink-news.com / Blink News / Profimedia, Shutterstock Britni Spirs