Nakon objave da je sud odbio zahtev Britni Spirs za ukidanje starateljstva njenog oca Džejmsa Spirsa fanovi pevačice su se zaprepastili, ali još više ih je zabrinula najnovija objava na Instagramu koju je pevačica postavila samo nekoliko sati pre izricanja odluke.

"Ovoj snimak je nastao pre nekoliko dana. Prvi put da plešem u štiklama nakon dugo vremena... Moj novi projekat", stoji u opisu vido-klipa na kojoj Britni pleše.

Gotovo svi snimci na Instagram profilu pevačice u poslednje dve godine opisani su kao čudni i neprijatni za gledanje.

Međutim, fanovi su zbog njene garderobe zaključili da je snimak star nekoliko godina, te sad sumnjaju da pevačica uopšte ne vodi svoj Instagram profil.

„Ovaj snimak je nastao pre godinu dana“, „Pa ovu odeću istu je nosila pre godinu dana u jednoj objavi“, „Nema šanse da ona ima pristup ovom nalogu“, „Neko se trudi da nas zavara, ali ne uspeva“, „Nema šanse da Britni stoji iza ovog profila“, pišu ispod objave skeptični fanovi.

britni spirs
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

"Želimo ime sudije", "Neko je sigurno platio sudiji, kako joj je ovo mogla da uradi?", "Britni, ne brini, sloboda za tebe dolazi", pišu u komentarima.

Snimak je za 10 sati od objave pregledan više od tri miliona puta.

Podsetimo, sudija Brenda Peni, odgovorna za nadzor starateljstva Britni Spirs, odbila je zahtev da se njen otac ukloni s mesta staratelja pevačice.

Sudija je u sredu potpisala presudu kojom je Džejms Spirs, Britnin otac, i dalje njen zvanični staratelj i ima kontrolu nad njenim životom. Detalji presude još nisu podeljeni s javnošću.

britni spirs
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britni se prošle nedelje direktno obratila sudu o slučaju kontroverznog starateljstva. Rekla je da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje starateljstvo koje njen otac ima nad njom.

„Tako sam besna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Želim da me čuju… Želim promene i želim promene prema napred. Zaslužujem promene“, rekla je pevačica tokom svedočenja.

britni spirs
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pevačica je poslednjih 13 godina pod nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu, te sve odluke umesto nje donose njen otac i advokat Endru Volet, ali i Džodi Montgomeri lincencni profesionalni staratelj.

Staratelj takođe ima ovlašćenje da oduzme punomoć u njeno ime, da odlučuje ​​gde će da živi i da potpisuje porezne obrasce u njeno ime.