TAMARA KALINIĆ I HEJLI BIBER U IDENTIČNOJ HALJINI: Ikone stila u izdanju koje oduzima dah, ali kojoj bolje stoji?

Tamara Kalinić pojavila se na na gala prijemu koji je organizona na Kapriju, a za tu priliku odabrala je toaletu koju je nedavno nosila Hejli Biber.

Instagram 

Naša najpoznatija blogerka Tamara Kalinić trenutno boravi na Kapriju, a ne prestaje da nas oduševljava izgledom i uporno potvrđuje činjenicu da joj je mesto rame uz rame sa svetskim zvezdama.

Na svom Instagramu podelila je fotografije na kojima je u haljini koja oduzima dah. Reč je o kreaciji Aleksandre Rič za sezonu jesen 2021. i još uvek nije prodaji.

Ali kada ste jedna od najuspešnijih blogerki na svetu o kojoj pišu i Daily Mail i Vogue, onda imate privilegiju da uživate u modelim pre nego što se pojave u radnjama.

Haljina od somota i čipke vrlo atraktivnog kroja koja deluje previse isečena ali praktično sve pokriva. Poznata po svom sjajnom ukusu za modu Tamara je ponovo oduševila izgledom na gala prijemu koji je organizovan pod pokroviteljstvom Unicefa.

Istu haljinu nedavno je nosila i Hejli Biber kada se pojavila u Holivudu, a reč je bila o aukciji umetničkih dela.

Inače modeli Alesandre Rič omiljeni su i među plemstvom i svetskim džet set društvom. Nose je Vojvotkinja od Kembridža, Dakota DŽonson kao I Sijena Miler.

hejli biber
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obe su kombinaciju upotpunije diskretnim nakitom, dok je Hejli podigla kosu neobaveznu punđu, Tamara je odlučila za sirena look koji je inače apsolutni hit leta.

Ni ovoga puta poziranje i podzdravljanje sa fanovima nije izostalo, te slobodno možemo reći da je Tamara ne samo izgledala, već i izazvala ogromnu pažnju baš kao i velike zvezde.

PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, gotpap / StarMax / Profimedia Tamara Kalinić i Hejli Biber

Sa druge strane, obožavatelji ne mogu da se odluče. Dok jedni tvrde da Hejli izgleda bolje drugi se ipak slažu da je Tamara zanosnija u ovoj kreaciji. U anketi ispod glasajte kome bolji stoji haljina.

Anketa

Kome bolje stoji haljina Hejli Biber ili Tamari Kalinić?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši