KUPAĆI TAMARE KALINIĆ JE ČISTA UMETNOST: Savršen odabir za sve koje žele da izgledaju elegantno, a trendi čak i na plaži

Tamara Kalinić trenutno odmara u Italiji, a tom prilikom pokazala je već nekoliko sjajnih izdanja. Sada je oduševila pratioce prelepim crvenim kupaćim kostimom, i još jednom pokazala da je kraljica stila.

printscreen/instagram 

Nakon brojnih obaveza i više nego stresnog perioda, Tamara Kalinić otišla je na zaslužen odmor.

Kao lokaciju izabrala je Kapri u Italiji, koji su nedavno posetili i Džej Lo i Ben Aflek koji su na njenom rođendanskom krstarenju, a tom prilikom izazvali su čitav haos, te su ih obožavatelji pratili u stopu.

Možda Tamara nije Dženifer Lopez, ali ni njoj obožavatelja ne manjka, te se već prve večeri fotografisala sa brojnim fanovima, a tom prilikom blistala je u beloj haljini kakvu je u spotu sa Malumom ponela pre nje upravo latino diva.

Influenserka je danas rešila da odmori na mini izletu jahtom, a izborom kupaćeg kostima oduševila je sve poznavaoce mode.

tamara kalinic u crvenom kupacem kostimu
Printscreen instagram 

Pozirala je u crvenom dvodelnom kupaćem kostimu koji se vezivao oko struka, a tanke trake ukrštale su se preko grudi. Međutim, posebnu pažnju privukao je donji deo koji je na sredini imao ogroman cvet.

tamara kalinic u crvenom kupacem kostimu
printscreen/instagram 

Tamara je sve to uparila "mačkastim" naočarima i slobodno možemo reći da je letnjim izborom dočarala stari italijanski glamur.

Predivan kupaći kostim potpisuje Magda Butrym, a cena je prava "sitnica".

Ukoliko poželite da ponesete ovako nešto moraćete da izdvojite 360 funti, što je oko 49.000 dinara.

kupaci kostim tamare kalinic
printscreen/net a porter 

Tamara je poznata kao neko ko voli brendirane stvari, a nedavno je pokazala svoje nove Chanel kupaće kostime od kojih najjeftiniji košta oko 2.500 hiljade evra.


Ipak, s obzirom da radi vredno, te da je jedna od najpopularnijih svetskih influenserki, tako nešto za nju je prava sitnica.

Ipak, ruku na srce, moramo priznati da je ovaj crveni kupaći kostim jedan od njenih najlepših, i da je još jednom pokazala da možete biti i elegantni, a opet trendi čak i na plaži.

tamara kalinic na plazi
printscreen/instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši