Makeup domaćih influenserki često su inspiracija damama koje prate njihov rad. Koliko puta se čuli: Želim izgled ove blogerke?!

S obzirom na to da sa svojim pratiocima često dele svakodnenvne aktivnosti, novitete u modi i šminkanju, skupili smo na jednom mestu makeup look-ove koje naše influenserke biraju za ovo leto.

Dunja Jovanić

Poznata je kao neko ko voli da ekspermentiše, Dunja je pokazala kako možete nositi pink ajlajner na kapku. Inače, ajlejner na kapku je hit ove sezone, te ga tako možemo videti na mnogim it devojkama. Popularna influenserka bira prirodniji look, dok je oči naglasila nešto vedrijom bojom.

dunja jovanic
Instagram 

Tamara Kalinić

Naša najuspešnija influensrka koja sarađujem sa svetskim brendovima poznata je po prirodnom makeup look-u koji preferira već duže vreme. Tamara voli da naglasi oči crnim ajlajnerom, bira svršenu podlogu za ten, a jagodice je istakla rumenilom u boji kajsije.

tamara kalinic
Instagram 

Angel Tatjana

Angel Tatjana je nedavno na Instagramu podelila look koji je oduševio ženski deo njene publike na pomenutoj mreži. Influenserka je odarbala popularni smokey eyes koji je savršeno istakao njene oči. Rekli bismo da je ovde reč o nešto "jačoj" šminki koja je idealna za večernje događaje. 

angel tatjana
Instagram 

Anastasija

Anastasija Đurić je takođe poznata po čestom eksperimentisanju i kao neko ko razne boje uključuje u svoje makeup rutine, međutim ovaj put odlučila se za roze i zemljane tonove koi su savršeni za leto.

Ena Luna

Influenserka Ena Luna ovog leta bira šminku u boji zemljanih tonova koja savršeno ističe preplanuli ten. Ona je konture naglasila zlatnim bronzerom, što je takođe veoma popularno u letnjim mesecima.

ena luna
Instagram 

Tamara Ćosić

Tamara svakodnevno deli savete svojim pratiocima, a jedan od makeup look-ova koji se izdvaja za leto je ovaj prirodan izgled. Tamara je oči naglasila maskarom, jagodice istakla roze rumenilom, dok je usne naglasila karminom u boji mesa.

tamara cosic
Instagram