Kada je reč o beauty svetu, obrve su već nekoliko godina u centru pažnje, a u skladu sa tim svedočimo i različitim tehnikama koje omogućavaju da svako može imati oblik i gustinu koja odgovara njegovom licu.

Mada se trendovi smenjuju, jake obrve koje izgledaju prirodno uvek su poželjne. Dok je do skoro najpopularnija tehnika za postizanje ovog efekta bio microblading, trenutni hit u svetu je brow lift.

Ako redovno skrolujete Instagramom i pratite beauty trendove, sigurno ste već primetili da gotovo svi top-modeli, influenseri, ali i druge zvezde šoubiznisa imaju guste obrve koje su uredno počešljane na gore.

lifting obrva brow lift
Shutterstock 

Šta je brow lift?

Lifting obrva ili brow lift je tretman rekonstruisanja dlačica obrva kako bi ostale u željenom obliku.
Tretman predstavlja hemijsko podizanje (lifting obrva) na prirodan način, čime se postiže efekat urednih, gustih i začešljanih obrva.

Položaj obrva je znatno važan faktor izgleda lica i zato je ova procedura izuzetno popularna i tražena kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Kome je namenjen?

Ovo je savršen trerman za one čije dlačice štrče, rastu u svim pravcima, za one koji imaju rupice u obrvi i za one koji žele sređen, raščešljan izgled.
Dok se gledaš u ogledalo da li primećuješ spuštene obrve, da ti kapci vise i smanjuju vidno polje i lice izgleda umorno?

Možda je vreme da razmisliš o Brow liftu.

Mnoge naše influenserke su isprobale ovaj tretman, a Tamara Ćosić, poznatija kao Lepa svaki dan, ne krije koliko ga obožava. 

brow lift lifting obrva
screenshoot/instagram