Ono što se poslednjih godina traži jeste prirodan izgled i forma koja je u skladu sa oblikom lica, a to su shvatile i beauty kompanije koje su lansirale na stotine različitih proizvoda koji omogućavaju sve – od popunjavanja praznina, preko raščešljavanja obrva do postizanja gušćeg izgleda.

Osim klasičnih olovaka, danas su dostupni i različiti gelovi, pomade, a poslednji u nizu hit proizvoda jeste sapun za obrve. Mi smo izdvojili najbolje među njima, a prilikom izbora odgovarajućeg, najvažnija stavka je da izaberete nijansu koja će odgovarati boji vaše kose i prirodnoj boji obrva.

NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Ovo je jedan od retkih drogerijskih proizvoda koji će vam svaki šminker preproručiti, a podjednako je pogodan i za profesionalce i za početnike. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, prostora za grešku ima jako malo te sa njom lako možete iscrtavati linije koje gotovo savršeno imitiraju prirodne dlačice na obrvama.

nyx olovka za obrve
screenshoot/lilly.rs 

Benefit Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Ovaj tonirani gel za obrve sadrži sićušna mikro vlakna koja se zadržavaju na koži i obrvama, stvarajući puniji izgled. Četkica omogućava lako nanošenje, a gel je vodootporan i vrlo dugotrajan.

benefit gel za obrve
screenshoot/ benefit.com 

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Kada smo kod Anastasia Beverly Hills brenda, ne možemo da ne spomenemo Clear Brow Gel koji postavlja obrve na mesto, skida višak proizvoda koji ste koristili za njihovo popunjavanje, a dlačice postaju sjajne. Posebno dizajnirana četkica na sebi zadržava optimalnu količinu proizvoda, ne ostavlja grumuljice, ne slepljuje obrve i drži ih na mestu.

gel za obrve
screenshoot/anastasiabeverlyhills.com 

Revolution sapun za obrve

Poslednjih godinu dana soap brow definitivno je gorući trend. Mada šminkeri već dugo koriste sapun za oblikovanje obrva tek kada je Priscilla Ono, Rihannaina šminkerka saradnica na brendu Fenty Beauty, otkrila ovaj trik, svi su počeli da se služe sapunom. To su iskoristili mnogi proizvođači kozmetike kako bi lansirali specijalno pakovanje glicerinskog sapuna koji je prilagođen oblikovanju obrva.

sapun za obrve
Alexandar cosmetics