Dobro oblikovane i istaknute obrve mogu toliko da promene izražajnost i izgled lica, da nam je jedan od najneshvatljivijh trendova bio onaj sa tankim, okruglo oblikovanim obrvama.

Srećom, moda se promenila, danas se šminkamo dosta diskretnije i izgledamo prirodnije. Ipak, poslednjih godina, jake, guste, puder obrve postale su zaista imperativ.

Ono što možda mnoge žene ne znaju, ali s godinama se zaista dešava ono što nam svi pričaju, a to je da se obrve proređuju. Čak, njih ima dovoljno, ali prosto dlačice nisu više toliko snažne i uredno raspoređene.

Maskara za obrve, u približno prirodnoj boji vaših obrva, je odličan izbor za svaki dan, čak da je koristite i samostalno bez docrtavanja olovkom.
Maskara za obrve vam može biti od koristi da:

  • pojača slabe obrve
  • progusti retke obrve
  • fino začešlja
  • drži na mestu svaku dlačicu tokom dana.
lice
printscreen/ youtube 

Ona uređuje, definiše i boji obrve, bez osećaja težine i uz potpunu kontrolu. Maskaru je moguće nanositi u više slojeva, ali svakako pre nego što se u potpunosti osuši prvi sloj, dakle- prilično brzo.

Izdvojili smo nekoliko najboljih maskara za obrve u boji koje možete pronaći kod nas.

Kada je reč o pristupačnijim cenama prouzvoda za obrve, NYX je svakako zvezda u tom polju. Ono što je bitno jeste da ne ostavlja nikakve mrlje i grudvice na obrvama. Lako se nanosi, boja je intenzivna i bez grudvica. Odlična četkica, kratka i praktična, silikonska, dobro začešljava dlačice i nanosi boju od korena.

maskara za obrve
Alexandar cosmetics 

Sledeći je, sigurno najpovoljniji, Essence koji  ima pregršt maskara za obrve, providnih i u boji. Mi biramo ovu u boji, za popunjavanje retkih obrva, sa mikro vlaknima koja popunjavaju praznine između prirodnih dlačica.

essence maskara za obrve
lilly.rs 

Aura nas je oduševila jer je odlikuje kremasta struktura koja omogućava lako oblikovanje obrva. Takođe sadrži hranljive materije koje neguju obrve i podstiču njihov rast, olakšava oblikovanje.

aura maskara za obrve
lilly.rs