Australijska šminkerka Nikol otkrila je savete za blistavu kožu, idealne obrve i kako postići savršen, dugotrajan ten za svaku priliku.

Nikol Tejt je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih šminkerki na Instagramu zahvaljujući svojim zanimljivim radovima koji jasno dokazuju da šminkanje jeste umetnost.

Talentovana umetnica otkrila je nekoliko svojih omiljenih trikova, a naravno i one kako izgleda njena svakodnevna make up rutina. Njene pratioce najviše su zanimali trikovi za popunjavanje obrva, dugotrajnost šminke i kako savršeno izblendati senke.

 Na njenon instagram profilu @nicoleetait možete videti veliki broj, detaljno objašnjenih, make up lookova u formi videa koji su prilagođeni svačijem ukusu.

O obrvama je uvek najviše upita na njenom profilu. Nikol je čak i priznala da su njene prirodne obrve veoma tanke i retke, ali da je ipak pronašla super trik kako da ih ulepša i učini da izgledaju prirodno.

Zanimljivo je da koristi četiri proizvoda za stvaranje savršeno gustih i preciznih obrva.

Prvi od proizvoda u njenoj rutini iscrtavanja obrva je gel u boji koji pruža za nijansu veću gustinu i boju. Potom, praznine među dlačicama popuni senkom u boji obrva, pa tek onda na red dolazi precizna olovka za obrve kojom iscrtava dodatne dlačice, koje prirodno nema.

Kada završi popunjavanje i iscrtavanje,  obrve fiksira prozirnim gelom za obrve kako bi sve ostalo na svom mestu.
Rezultat koji se dobije ovom tehnikom nanošenja izgleda nalik na puder obrve tretman

Takođe, Nikol je naglasila da bi trebalo obrve poslednje sređivati, jer od ostatka šminke zavisi koji intenzitet obrva će biti odgovarajući.