Bez obzira u kom gradu živite, sigurni smo da je i kod vas potpuna evolucija make up umetnika. Tokom kreiranja najboljih make up look-ova domaćih šminkera, kao pravi mali detektivi krenuli smo u traganje za onim najboljima u toj branši.

Prva na redu je Tijana Popović poznatija kao tijanasvanity, kako joj glasi i nickname na instagram profilu koji broji preko 70 hiljada pratilaca. Ona je profesionalni šminker i edukator u svom studiju Vanity u Beogradu. 

Osim što je privatno edukator, na svojim društvenim mrežama često pratioce počasti ponekim tutorijalom šminkanja po kom i najveći amateri i početnici u šminkanju mogu da uče o raznim tehnikama za postizanje savršenog look-a. 

Zemljani tonovi i boja cigle su u fokusu već sezonama i ne nazire im se kraj uskoro. Šminku na očima koja se slaže uz većinu tonova kože i boja očiju, a što je najbitnije lako je uklopljiva uz mnogobrojne modne kombinacije, dovelo je u fokus samo postavljanje zemljanih tonova. Look u ovim nijansama još dugo će držati prvo mesto kada je u pitanju slučaj šminke koju klijenti traže od šminkera.

Sledeći make up look kreirala je na devojci plave kose i očiju kojoj je na kapcima iskoristila klasične bronzane tonove, a ono što je dodatno istaklo oči boje mora jeste roza senka pri korenu donjih trepavica. Ceo izged smirila je perfektnim tenom, blago i prirodno iscrtanim obrvama i nude usnama. 

Za još mačkastiji oblik očiju u pomoć pristiže malo jači ajlajner koji svaku šminku učini za lestvicu efektnijom. Ajlajner možete prilagoditi gotovo svim make up tehnikama šminkanja očiju samo je važno naneti ga u skladu sa vašim oblikom oka. Bronzane senke, jači ajlajner i nude nijansa karmina spada u go to make up look kako za svaki dan, tako i za svečaniju priliku.