Staro je pravilo da svaka nova sezona diktira i nova make up pravila. Doduše, na make up sceni često su uočljive i varijacije na već dobro poznate teme, a sve u cilju osvežavanja standardnog imidža. Proleće je svakako sjajan povod da se odvažite i posegnete za živahnim karminom ili smelijim senkama za oči, na primer.

Među mnoštvom inspirativnih look-ova, izdvojili smo naredna tri koja su nam privukla pažnju. Mi ćemo ih rado poneti, a hoćete li se i vi usuditi?

Sjaj na licu

Iako je šminka bez šminke svojevrsni oksimoron, ne treba vam tona proizvoda kako biste ostvarili ideal sveže, blistave kožu. Da biste zadržali fokus na njoj, neophodno će biti blago pokrivanje kvalitetnom podlogom i mala doza hajlajtera.

Plavi smokey eyes

Ukoliko ste do sada izbegavali plavu senku, vreme je da se to promeni! Postoji opravdan razlog zašto ova boja nikada nije nestala s mejkap scene. Kraljevska plava sasvim sigurno izvojiće vas iz mase i poslati odvažnu poruku. Osim toga, smoky eyes kreiran pomoću plavih tonova sigurno neće proći nezapaženo.

Ruž u pink boji

Dosadile su vam crvene i nude usne? Ova ružičasta nijansa osvežiće vaše lice i, bez sumnje, popraviti vam raspoloženje. Uparite ga s malo maskare, rumenila i hajlajtera, i bićete spremni za svaku priliku. Ruž u ovoj boji biće i pravi magnet za poglede!